Mapa sajta | Mailing lista | Prijava na sistem
Proizvodi
Totalne stanice
GNSS/GPS sistemi
3D Laser Skeneri (HDS)
Niveliri
Automatski (optički) niveliri
Digitalni i Elektronski niveliri
Teodoliti
Leica Captivate
Leica Nova
Leica Viva
Leica FlexLine plus
Leica Zeno GNSS/GIS rešenja
Monitoring objekata
DISTO Laserski Daljinomeri
Lokatori podzemnih instalacija
Software
Ručni GPS
Sprejevi za označavanje
Edukacioni program Leica Geosystems
Originalni pribor


HomeProizvodiNiveliri

Niveliri
Pregled automatskih i digitalnih nivelira

Leica digitalni i optički niveliri su najbolji niveliri na tržištu. Koristite ih u najtežim uslovima ali ćete uvek dobiti pouzdanost i jednostavnost u radu.Izaberite željenu opciju

Automatski (optički) niveliri
 Profesionalni optički niveliri namenjeni za rad na gradilištu. Brzo se postavljaju, veoma su precizni i imaju najbolji odnos cene i performansi.

Digitalni i Elektronski niveliri
 Leica niveliri postavljaju nove standarde u nivelanju na svim poslovima. Oni su jednostavni za rad, vrše merenja za dvostruko kraće vreme i minimizuju greške operatora, a osim toga poseduju aplikacione programe za direktna računanja na terenu.


Leica obezbeđuje rešenja i sisteme za pozicioniranje, premer, mapiranje, navigaciju, metrologiju (industrijska merenja), vođenje mašina, katastar, građevinarstvo, fotogrametriju, rudarstvo i inženjerstvo, procesiranje slika za daljinsku detekciju, metrologiju, i ostale geodetske i merne aplikacije. Merni sistemi uključuju visokoprecizne GPS, total stanice, teodolite, nivelire, GIS, softvere, aero kamere, ručne merne uređaje (DISTO™ daljinomere) i 3D lasersko skeniranje.
 
Copyright © 2005 - 2015 Geokom d.o.o.