Mapa sajta | Mailing lista | Prijava na sistem
Proizvodi
Totalne stanice
GNSS/GPS sistemi
3D Laser Skeneri (HDS)
Niveliri
Teodoliti
Leica Captivate
Leica Nova
Leica Viva
Leica FlexLine plus
Leica Zeno GNSS/GIS rešenja
Monitoring objekata
DISTO Laserski Daljinomeri
Lokatori podzemnih instalacija
Software
Ručni GPS
Sprejevi za označavanje
Edukacioni program Leica Geosystems
Originalni pribor


HomeProizvodi

Proizvodi
Pregled Leica Geosystems proizvoda

Leica Geosystems je lider u razvoju, proizvodnji i distribuciji proizvoda , sistema i softvera za prikupljanje, vizuelizaciju i procesiranje 3D prostornih podataka.

 Izaberite željenu opciju

Totalne stanice
 Merenja nikada do sada nisu bila jednostavnija kao sa Leica Geosystems totalnim stanicama. TPS Serije omogućavaju početnicima i profesionalcima da posao urade brzo i efikasno.

GNSS/GPS sistemi
 Leica Geosystems vam nudi idealna rešenja za sve GNSS/GPS aplikacije. Moćna GNSS/GPS tehnologija za vrhunsku tačnost.

3D Laser Skeneri (HDS)
 Za svaki projekat, ima smisla razvijati odgovarajuće alate. Leica High Definition Surveying (HDS) ima prave alate koji postavljaju nove standarde za kontrolu izvedenog stanja, snimanje topografije, detalja i merenja u inženjerskim oblastima.

Niveliri
 Leica digitalni i optički niveliri su najbolji niveliri na tržištu. Koristite ih u najtežim uslovima ali ćete uvek dobiti pouzdanost i jednostavnost u radu.

Teodoliti
 Leica Geosystems nudi Industrijske & Inženejrske Teodolite sa izuzetnim performansama i maksimumom fleksibilnosti.

Leica Captivate
 Leica Captivate je revolucionarni softver za Leica merne instrumente, uključujući Multi Stanice i totalne stanice, koji kreira najrealističnije 3D prikaze koristeći moćne aplikacije i tehnologiju na dodir.

Leica Nova
 Leica Nova objedinjuje 90 godina inovativnog razmišljanja u razvoju naprednih tehnologija. Rešenje je koje daje mogućnost da odluke donosite, ne samo brže i mudrije, već bolje i primerenije vašim projektima. Leica Nova predstavlja našu posvećenost preciznosti, pouzdanosti i fleksibilnosti. Brže, bolje, mudrije, jednostavnije, ključne su reči koje opisuju prednosti ili koristi Leica Nova instrumenata, jedinstveno rešenje koje pokriva kompletan proces, od prikupljanja i vizuelizacije podataka do odlučivanja i isporuke konačnih proizvoda.

Leica Viva
 Geodetski stručnjaci su konstantno suočeni sa okolnostima koje se menjaju. Promena ekonomskih uslova, zakonska regulativa, nove tehnologije i sve veća konkurencija utiču na njihovo radno okruženje. Ideje i vizije proističu iz vašeg iskustva, znanja i vaše kreativnosti. Pretvaranje vaših vizija u realnost je ono što čini profesiju modernog geodete tako uzbudljivom – a one koji to postignu uspešnim.

Leica FlexLine plus
 Sa novim instrumentima Leica FlexLine plus serije korisnici sada imaju mogućnost izbora pravog instrumenta za svoje potrebe. Bez obzira za koji model se odluče izabrali su najbolji instrument u klasi

Leica Zeno GNSS/GIS rešenja
 Za sve projekte gde vam je potrebno lociranje objekta sa visokom tačnošću, uz korišćenje robusnih i jednostavnih uređaja Leica Zeno GIS serija će biti pravi izbor.

Monitoring objekata
 Bilo da pratite pomeranja vulkana, konstrukcije dugačkog mosta ili sleganje brane; bilo da merite, analizirate ili upravljate prirodnim ili veštačkim objektima: Monitoring sistemi iz Leica Geosystems vam obezbeđuju najbolje rešenje za svaku aplikaciju.

DISTO Laserski Daljinomeri
 Leica DISTO™ - inovativni ručni laser-metri za brzo i lako merenje dužina, površina i kubatura jednim pritiskom dugmeta. Sačuvajte vreme i novac i istaknite Vaš profesionalizam modernim metodama merenja. Našim novim DISTO™ uređajima 6. generacije, možete precizno meriti rastojanja već od 0.05m, pa sve do 200m.

Lokatori podzemnih instalacija
 

Software
 Iskoristite pun potencijal vaših podataka sa Leica softverskim rešenjima.

Ručni GPS
 

Sprejevi za označavanje
 

Edukacioni program Leica Geosystems
 Leica Geosystems objavljuje svoj "Edukacioni Program" za tehničke škole, univerzitete i ostale obrazovne institucije u Regionu EMEA koji uključuje Evropu, Srednji Istok, Afriku i Centralnu Aziju.

Originalni pribor
 Originalni pribor unapređuje rad sa originalnim proizvodima. Projektovan da naporno radi na terenu.


Edukacioni Program - Leica Geosystems
Leica Geosystems nudi sveobuhvatan “Edukacioni program” za Region EMEA (Evropa, Srednji Istok, Afrika & Centralna Azija) koji se sastoji od različitih predefinisanih paketa proizvoda i rešenja koji omogućavaju tehničkim školama, univerzitetima i ostalim edukacionim organizacijama da iskoriste benefite najnovijih mernih tehnologija.
Leica obezbeđuje rešenja i sisteme za pozicioniranje, premer, mapiranje, navigaciju, metrologiju (industrijska merenja), vođenje mašina, katastar, građevinarstvo, fotogrametriju, rudarstvo i inženjerstvo, procesiranje slika za daljinsku detekciju, metrologiju, i ostale geodetske i merne aplikacije. Merni sistemi uključuju visokoprecizne GPS, total stanice, teodolite, nivelire, GIS, softvere, aero kamere, ručne merne uređaje (DISTO™ daljinomere) i 3D lasersko skeniranje.
 
Copyright © 2005 - 2015 Geokom d.o.o.