Mapa sajta | Mailing lista | Prijava na sistem
Proizvodi
Totalne stanice
GNSS/GPS sistemi
3D Laser Skeneri (HDS)
Niveliri
Teodoliti
Leica Captivate
Leica Nova
Leica Viva
Leica Viva GNSS
Leica Viva TPS
Leica SmartWorx Viva
Leica Viva Kontroler
Leica Viva GNSS & TPS
myWorld @ Leica Geosystems
Leica FlexLine plus
Leica Zeno GNSS/GIS rešenja
Monitoring objekata
DISTO Laserski Daljinomeri
Lokatori podzemnih instalacija
Software
Ručni GPS
Sprejevi za označavanje
Edukacioni program Leica Geosystems
Originalni pribor


HomeProizvodiLeica Viva

Leica Viva
Let your measuring Visions come True

Geodetski stručnjaci su konstantno suočeni sa okolnostima koje se menjaju. Promena ekonomskih uslova, zakonska regulativa, nove tehnologije i sve veća konkurencija utiču na njihovo radno okruženje. Ideje i vizije proističu iz vašeg iskustva, znanja i vaše kreativnosti. Pretvaranje vaših vizija u realnost je ono što čini profesiju modernog geodete tako uzbudljivom – a one koji to postignu uspešnim.

Inspiracija i inovacija
Jedinstvene ideje i rešenja dolaze kroz inspiraciju i poverenje u vaše mogućnosti i u partnere koji vas prate u poslu.


Neka vas inspirišemo – da pronađete pravi sistem koji će učiniti da vaše vizije postanu realnost.Izaberite željenu opciju

Leica Viva GNSS
 Leica Viva GNSS predstavlja kompletan GNSS sistem za vas. Od potpuno integrisanih do totalno modularnih rešenja; Viva GNSS je sistem za sve vaše zadatke.

Leica Viva TPS
 Vaša vizija: Brza Totalna stanica! Leica Viva TPS je najbrža totalna stanica u svojoj klasi. Sa kompletnim portfoliom modela, najboljim u klasi u premeru sa jednom osobom, nedostižnim EDM performansama i novim nivoom jednostavnosti u radu, uvek ćete pronaći totalnu stanicu idealnu za vas.

Leica SmartWorx Viva
 Vaša vizija Jednostavno produktivan terenski softver Leica SmartWorx Viva radi na CS10 ili CS15 kontrolerima i dizajniran je sa dva osnovna cilja. Jednostavnost i Produktivnost. Postavite opremu, uključite i na posao - “Go to Work!”

Leica Viva Kontroler
 Vaša vizija: Jednostavnost na terenu Leica Viva sadrži jedinstveni portfolio terenskih kontrolera sa bežičnom konekcijom. Sa kompletnim setom jednostavnih za rad softvera vaš posao može da počne trenutno i da bude završen brže nego do sada.

Leica Viva GNSS & TPS
 Vaša vizija: Kompletan geodetski sistem! Leica Viva predstavlja kompletan set geodetskih GNSS i TPS rešenja. Sa jedinstvenim Leica SmartStation i Leica SmartPole kombinacijama, potrebno je manje stanica i manje kontrolnih tačaka za rad na terenu i vaša fleksibilnost je maksimizovana.

myWorld @ Leica Geosystems
 Uspeh vašeg biznisa leži na dve vredne investicije: vašeg ljudstva i vaše opreme. Leica Geosystems informacioni portal myWorld obezbeđuje trenutni pristup znanju i informacijama koje će i vaše ljudstvo i vašu opremu održavati informisane i maksimalno operativne.

Leica Zeno 10 & Zeno 15
 Leica Zeno 10 & Zeno 15 su dizajnirani za visokoprecizno mapiranje u realnom vremenu i post-processing-u.

Leica Servisi
 Novi softverski servisi i vrhunska IT infrastruktura nude ogromni potencijal za optimizaciju radnog procesa i povećanje efikasnosti i produktivnosti kako danas tako i u budućnosti. Sve to ne bi mnogo vredelo ako vaši podaci nisu bezbedni i zaštićeni sve vreme.

Leica Viva Uno
 Vaša vizija: Jednostavnost Leica Viva Uno koristi visokokvalitetni merni softver sa dokazanom antenskom tehnologijom u cilju obezbeđivanja pouzdanih i preciznih merenja.


MyWorld prijava
Trusted Services


Downloads
Leica obezbeđuje rešenja i sisteme za pozicioniranje, premer, mapiranje, navigaciju, metrologiju (industrijska merenja), vođenje mašina, katastar, građevinarstvo, fotogrametriju, rudarstvo i inženjerstvo, procesiranje slika za daljinsku detekciju, metrologiju, i ostale geodetske i merne aplikacije. Merni sistemi uključuju visokoprecizne GPS, total stanice, teodolite, nivelire, GIS, softvere, aero kamere, ručne merne uređaje (DISTO™ daljinomere) i 3D lasersko skeniranje.
 
Copyright © 2005 - 2015 Geokom d.o.o.