Mapa sajta | Mailing lista | Prijava na sistem
Proizvodi
Totalne stanice
GNSS/GPS sistemi
3D Laser Skeneri (HDS)
Niveliri
Teodoliti
Leica Captivate
Leica Nova
Leica Viva
Leica FlexLine plus
Leica Zeno GNSS/GIS rešenja
Monitoring objekata
DISTO Laserski Daljinomeri
Lokatori podzemnih instalacija
Software
Ručni GPS
Sprejevi za označavanje
Edukacioni program Leica Geosystems
Originalni pribor


HomeProizvodiEdukacioni program Leica Geosystems

Edukacioni program Leica Geosystems

Leica Geosystems objavljuje svoj "Edukacioni Program" za tehničke škole, univerzitete i ostale obrazovne institucije u Regionu EMEA koji uključuje Evropu, Srednji Istok, Afriku i Centralnu Aziju.

Leica Geosystems nudi sveobuhvatan ”Edukacioni program” za Region EMEA (Evropa, Srednji Istok, Afrika & Centralna Azija) koji se sastoji od različitih predefinisanih paketa proizvoda i rešenja koji omogućavaju tehničkim školama, univerzitetima i ostalim edukacionim organizacijama da iskoriste benefite najnovijih mernih tehnologija.

Program ima kao jasan cilj uvođenje najnovije merne tehnologije za geodeziju i građevinarstvo uključujući specijalne cene za odgovarajuće obrazovne institucije u okviru regiona EMEA.

Predefinisani paketi sadrže standardne kao i napredne proizvode i rešenja iz oblasti građevinarstva, geodezije i kartografije, monitoringa objekata i GNSS Referentnih Stanica.

Individualni paketi za različite aplikacije

Građevinski segment: Za obrazovne institucije u građevinskom segmentu ponuđeni su paketi optičkih nivelira, digitalnih nivelira, rotacionih lasera, sistema za kontrolu iskopa, lasera za postavljanje cevi, lokatora podzemnih instalacija i totalnih stanica specijalno namenjenih za građevinarstvo.

Premer i inženjerstvo: Edukacione institucije u oblasti premera i inženjerstva mogu birati između kompletnih rešenja počevši od manuelnih totalnih stanica, robotizovanih totalnih stanica, najnovijih totalnih stanica, jedinstvene integracije GNSS tehnologije sa TPS preko Leica SmartStation ili Leica SmartPole koncepta, pa do GNSS RTK Leica SmartRover ili GNSS RTK Set seta kao i Leica Geosystems Office Softverskih paketa.

Program je kompletiran predefinisanim paketima za različite Aplikacije permanentnog praćenja objekata - Monitoringa (koristeći TPS, GNSS, inklinacione senzore) koji takođe sadrže i softver za prikupljanje, procesiranje, analizu i vizuelizaciju monitoring podataka.

Konačno program nudi pakete za postavljanje individualnih GNSS Referentnih Stanica kao obezbeđivanje kompletnog rešenja i radnog procesa u ovoj oblasti.

Benefiti za Edukacione institucije

Najavljeni edukacioni program nudi, zahvaljujući specijalnim cenama, izuzetan odnos cena i performansi i omogućiće različitim obrazovnim institucijama da se uključe u ovaj veoma interesantan program i koriste najnoviju mernu tehnologiju u svom radu.

Veliki izbor paketa nudi kompletnu fleksibilnost ustanovama u izboru odgovarajućeg rešenja prema svojim potrebama. Čak su moguće i kombinacije različitih paketa.

Pored dobro poznate i standardizovane građevinske i geodetske opreme, Leica Geosystems nudi jedinstvenu integraciju GNSS tehnologije u proces rada totalne stanice (SmartStation, SmartPole) koja obezbeđuje najnapredniji i najproduktivniji proces merenja i prikupljanja podataka.

Svi Geodetski i Inženjerski paketi uključuju 1-godišnji Basic Customer Care Ugovor, koji sadrži besplatnu nadogradnju softvera 1 godinu od trenutka kupovine. Ugovor može biti obnovljen nakon isteka.

Ko se kvalifikuje za ovaj ”Edukacioni Program”

Sledeće obrazovne institucije se kvalifikuju za ovu specijalnu promociju:

  • Univerziteti 
  • Tehničke škole
  • Visoko-školske Ustanove
  • Ostale obrazovne organizacije

Dodatne Informacije

Leica Geosystems podstiče sve zainteresovane obrazovne institucije da uzmu učešće u ovom programu.
Ovaj promotivni program je rezervisan isključivo za obrazovne Institucije.

Za ostale informacije prosledite vaše podatke za kontakt i bićete kontaktirani od strane vašeg Leica Geosystems predstavnika.


Edukacioni Paketi
Leica obezbeđuje rešenja i sisteme za pozicioniranje, premer, mapiranje, navigaciju, metrologiju (industrijska merenja), vođenje mašina, katastar, građevinarstvo, fotogrametriju, rudarstvo i inženjerstvo, procesiranje slika za daljinsku detekciju, metrologiju, i ostale geodetske i merne aplikacije. Merni sistemi uključuju visokoprecizne GPS, total stanice, teodolite, nivelire, GIS, softvere, aero kamere, ručne merne uređaje (DISTO™ daljinomere) i 3D lasersko skeniranje.
 
Copyright © 2005 - 2015 Geokom d.o.o.