Mapa sajta | Mailing lista | Prijava na sistem
Proizvodi
Totalne stanice
Građevinske totalne stanice
Totalne stanice za građevinarstvo i geodeziju
Totalne stanice za geodeziju i inženjerstvo
Total stanice za inženjerstvo i monitoring
Laserske stanice
GNSS/GPS sistemi
3D Laser Skeneri (HDS)
Niveliri
Teodoliti
Leica Captivate
Leica Nova
Leica Viva
Leica FlexLine plus
Leica Zeno GNSS/GIS rešenja
Monitoring objekata
DISTO Laserski Daljinomeri
Lokatori podzemnih instalacija
Software
Ručni GPS
Sprejevi za označavanje
Edukacioni program Leica Geosystems
Originalni pribor


HomeProizvodiTotalne stanice

Totalne stanice
Leica Geosystems Totalne Stanice - TPS Sistemi

Merenja nikada do sada nisu bila jednostavnija kao sa Leica Geosystems totalnim stanicama. TPS Serije omogućavaju početnicima i profesionalcima da posao urade brzo i efikasno.Izaberite željenu opciju

Građevinske totalne stanice
 Veoma pristupačne totalne stanice, specijalno namenjene radu na gradilištu. Može ih koristiti bilo ko, bez nekog velikog iskustva. Brzo i pouzdano merenje uglova i dužina. Obeležavanje. Laserski daljinomer. Jednostavni postupci za standardne građevinske poslove na izgradnji i montaži.

Totalne stanice za građevinarstvo i geodeziju
 Totalne stanice sa preciznim uglovnim merenjima, dvo-osnim kompenzatorom, izlaznim podacima u svim formatima i aplikativnim programima za geodeziju i inženjerstvo. Napredna Leica tehnologija po pristupačnoj ceni.

Totalne stanice za geodeziju i inženjerstvo
 Vrlo precizne i produktivne totalne stanice. Sjajna tehnologija za merenje uglova i dužina, moćan softver, velika pouzdanost. Za sve geodetske i inženjerske radove.

Total stanice za inženjerstvo i monitoring
 Neverovatno postojane i sa izuzetnom preciznošću kod merenja uglova i razdaljina. Manuelni i automatski mod korišćenja, daljinska kontrola, odlični aplikativni programi. Neprevaziđeni instrumneti za inženjerstvo, monitoring, kontrolu mašina gde se zahteva vrhunska preciznost.

Laserske stanice
 Leica Geosystems Industrijski teodoliti i laserske stanice TPS6000/TDRA6000 serije postavljaju nove standarde u oblasti portabilnog merenja koordinata i dimenzija velikih objekata. Bazirani na dokazanoj tehnologiji, nenadmašnoj preciznosti i optici, Leica Geosystems teodoliti su postali standard u oblasti preciznih merenja u aero-industriji.


Leica obezbeđuje rešenja i sisteme za pozicioniranje, premer, mapiranje, navigaciju, metrologiju (industrijska merenja), vođenje mašina, katastar, građevinarstvo, fotogrametriju, rudarstvo i inženjerstvo, procesiranje slika za daljinsku detekciju, metrologiju, i ostale geodetske i merne aplikacije. Merni sistemi uključuju visokoprecizne GPS, total stanice, teodolite, nivelire, GIS, softvere, aero kamere, ručne merne uređaje (DISTO™ daljinomere) i 3D lasersko skeniranje.
 
Copyright © 2005 - 2015 Geokom d.o.o.