Mapa sajta | Mailing lista | Prijava na sistem
Proizvodi
Totalne stanice
GNSS/GPS sistemi
3D Laser Skeneri (HDS)
Niveliri
Teodoliti
Leica Captivate
Leica Nova
Leica Viva
Leica FlexLine plus
Leica Zeno GNSS/GIS rešenja
Monitoring objekata
DISTO Laserski Daljinomeri
Leica 3D Disto
Leica DISTO™ S910
Leica DISTO™ D810 touch
Leica DISTO™ D510
Leica DISTO™ X310
Leica DISTO™ D210
Leica DISTO™ D110
Leica DISTO™ D8
Leica DISTO™ D3a BT
Leica DISTO™ DXT
Leica DISTO™ A8
Leica DISTO™ Aplikacije
Lokatori podzemnih instalacija
Software
Ručni GPS
Sprejevi za označavanje
Edukacioni program Leica Geosystems
Originalni pribor


HomeProizvodiDISTO Laserski Daljinomeri

DISTO Laserski Daljinomeri
Pregled Laserskih Daljinomera


Leica DISTO™ - inovativni ručni laser-metri za brzo i lako merenje dužina, površina i kubatura jednim pritiskom dugmeta. Sačuvajte vreme i novac i istaknite Vaš profesionalizam modernim metodama merenja.
Našim novim DISTO™ uređajima 6. generacije, možete precizno meriti rastojanja već od 0.05m, pa sve do 200m.

 Izaberite željenu opciju

Leica 3D Disto
 Veliki prostori? Bez pravih uglova? Iskrivljeni zidovi? Mnogo detalja? Teško pristupačna mesta? Nema razloga za brigu: Leica Disto 3D meri sve što treba! Stepeništa? Mobilni pristup platformama? Možete ga ostaviti na postolju. Nemate stativ pri ruci? Nema razlike – jednostavno postavite 3D Disto na sto ili pod. Horizontiranje? Nije potrebno. Fotografisanje za evidenciju? Nema problema, sa ugrađenom kamerom je omogućeno fotografisanje.

Leica DISTO™ S910
 Izmerite brze i precizno razdaljine između bilo koje dve tačke sa jedne lokacije sa laserskim metrom Leica DISTO ™ S910. Jednostavno stvaranje dokumentacije izvedenog stanja, obračunava dimenzije krov i integraciju podataka u BIM ili CAD softver za kreiranje 3D vizuelizacije. Ovaj poboljšani radni proces štedi dragoceno vreme i novac - sve to u dometu do 300 m.

Leica DISTO™ D810 touch
 Prvi u svetu: Leica DISTO™ D810 touch je prvi laserski daljinomer na svetu sa ekranom osetljivim na dodir, što omogućava brz i intuitivan rad. Još jedna revolucionarna karakteristika omogućava merenja sa slike. Sa integrisanom kamerom takođe je moguće slikati i prebaciti ih sa USB - interfejsom na računar. Funkcionalnost je savršeno kompletirana sa pametnom besplatnom aplikacijom “Leica DISTO™ sketch”.

Leica DISTO™ D510
 NOVO: Leica DISTO™ D510 predstavlja jednostavan i savršen uređaj za merenja udaljenosti na otvorenom. Jedinstvena kombinacija digitalnog durbina i 360° senzora nagiba omogućava merenja koja nisu moguća standardnim mernim uređajima. Sa Bluetooth® Smart i atraktivnim besplatnim aplikacijama spremni ste za budućnost.

Leica DISTO™ X310
 NOVO! Novi Leica DISTO™ X310 je jedini laserski daljinomer koji zadovoljava IP65 standard (otpornost na vlagu i prašinu), a otporan je i na padove sa 2 metra visine. Zahvaljujući integriranom senzoru nagiba može indirektno meriti daljine i visine vrlo precizno.

Leica DISTO™ D210
 Novo: Kompaktan i mali ulazni model ima mnogo zanimljivih funkcija i još uvek je jednostavan za korišćenje. Sabiranje i oduzimanje, izračunavanje površine i zapremine za brza i pouzdana merenja. Poslednjih 10 rezultata se čuvaju u memoriji.

Leica DISTO™ D110
 Leica Disto D110 je najmanji ručni laserski daljinomjer na svetu sa ugrađenom Bluetooth Smart tehnologijom. Sa upotrebom tačnih merenja i besplatne aplikacije Leica Disto Sketch uradite crtež osnove i skice objekata koje lako možete preneti na pametni telefon ili tablet. Bilo da ste dizajner enterijera, moler ili građevinski preduzimač, Leica DISTO D110 će vam olakšati da uradite vaš posao.

Leica DISTO™ D8
 NOVO: Najsvestraniji laserski daljinomer na svetu! Opremljen sa digitalnim Pointfinder, 2.4“ kolor ekranom visoke rezolucije, 360° inklinometrom i bluetooth® tehnologijom, Leica DISTO™ D8 svetski broj jedan i nudi potpuno nove mogućnosti za Vaša merenja.

Leica DISTO™ D3a BT
 NOVO: Sada je Leica DISTO™ D3a dostupan i sa Bluetooth®om. Zahvaljujući toj tehnologiji merni rezultati se mogu bežično i tačno preneti na džepni računar, mobilni telefon ili PC. Leica DISTO™ D3a BT je opremljen sa „Smart Horizontal Mode™“, senzorom nagiba, mogućnošću računanja uglova i površine trougla, dimenzija sobe i raznim vrstama Pitagorine funkcije.

Leica DISTO™ DXT
 NOVO: Leica DISTO™ DXT je jedini laserski daljinomer koji je potpuno zaštićen od uticaja vode i prašine po IP65 standardu. To vam omogućava rad čak i u vrlo nepovoljnim uslovima.

Leica DISTO™ A8
 NOVO - digitalni durbin i inklinometar - jednostavno savršeno

Leica DISTO™ Aplikacije
 Kreirajte skice, dodajte dimenzije na fotografiju i transferišite podatake. Pronađite pravu aplikaciju ovde!


Dodatne Informacije
Leica obezbeđuje rešenja i sisteme za pozicioniranje, premer, mapiranje, navigaciju, metrologiju (industrijska merenja), vođenje mašina, katastar, građevinarstvo, fotogrametriju, rudarstvo i inženjerstvo, procesiranje slika za daljinsku detekciju, metrologiju, i ostale geodetske i merne aplikacije. Merni sistemi uključuju visokoprecizne GPS, total stanice, teodolite, nivelire, GIS, softvere, aero kamere, ručne merne uređaje (DISTO™ daljinomere) i 3D lasersko skeniranje.
 
Copyright © 2005 - 2015 Geokom d.o.o.