Mapa sajta | Mailing lista | Prijava na sistem
Proizvodi
Totalne stanice
GNSS/GPS sistemi
3D Laser Skeneri (HDS)
Niveliri
Teodoliti
Leica Captivate
Leica Nova
Leica Viva
Leica FlexLine plus
Leica FlexLine TS09plus
Leica FlexLine TS06plus
Leica FlexLine TS02plus
Leica Zeno GNSS/GIS rešenja
Monitoring objekata
DISTO Laserski Daljinomeri
Lokatori podzemnih instalacija
Software
Ručni GPS
Sprejevi za označavanje
Edukacioni program Leica Geosystems
Originalni pribor


HomeProizvodiLeica FlexLine plus

Leica FlexLine plus


Sa novim instrumentima Leica FlexLine plus serije korisnici sada imaju mogućnost izbora pravog instrumenta za svoje potrebe. Bez obzira za koji model se odluče izabrali su najbolji instrument u klasi
Sa novim kolor displejem visoke rezolucije, ekranom na dodir i radom uz pomoć grafike i menija kod Leica FlexLine TS09 plus korisnici će svoje poslove završiti mnogo brže i produktivnije.Izaberite željenu opciju

Leica FlexLine TS09plus
 Leica FlexLine TS09plus Totalne Stanice su idealne za primene koje zahtevaju srednju i visoku tačnost. Izvrsni kolor ekran na dodir, integrisani Bluetooth i USB host nude najviše performanse uz jednostavnost u radu.

Leica FlexLine TS06plus
 Leica FlexLine TS06plus totalne stanice su idealne za primene koje zahtevaju srednju i visoku tačnost. Kompletna alfa - numerička tastatura i ugrađeni Bluetooth i USB host nude dodatne funkcionalnosti u pogledu razmene podataka.

Leica FlexLine TS02plus
 Leica FlexLine TS02plus totalna stanica je idealna za svakodnevne poslove. Isporučuje se sa standardnom tastaturom i kompletnim standardnim paketom aplikacija kojima lakše možete završiti svakodnevne zadatke.


Leica obezbeđuje rešenja i sisteme za pozicioniranje, premer, mapiranje, navigaciju, metrologiju (industrijska merenja), vođenje mašina, katastar, građevinarstvo, fotogrametriju, rudarstvo i inženjerstvo, procesiranje slika za daljinsku detekciju, metrologiju, i ostale geodetske i merne aplikacije. Merni sistemi uključuju visokoprecizne GPS, total stanice, teodolite, nivelire, GIS, softvere, aero kamere, ručne merne uređaje (DISTO™ daljinomere) i 3D lasersko skeniranje.
 
Copyright © 2005 - 2015 Geokom d.o.o.