Mapa sajta | Mailing lista | Prijava na sistem
Podrška i servisi
Leica Servisi
Leica Active Assist
Leica Exchange


HomePodrška i servisiLeica Servisi

Leica Servisi
Produktivni alati. Bilo gde. Bilo kada

Novi softverski servisi i vrhunska IT infrastruktura nude ogromni potencijal za optimizaciju radnog procesa i povećanje efikasnosti i produktivnosti kako danas tako i u budućnosti. Sve to ne bi mnogo vredelo ako vaši podaci nisu bezbedni i zaštićeni sve vreme.

Upravo zbog toga Leica Geosystems integriše najviši nivo sigurnosti u  Leica Geosystems Trusted Services. To je naš doprinos apsolutnom kvalitetu i pouzdanosti koji, kao što je to slučaj i sa svim našim instrumentima širom sveta, mora biti standard i za naše servise. Leica Geosystems Trusted Services vam obezbeđuju bolju produktivnost uz istovremeno obezbeđenu maksimalnu sigurnost.

 Izaberite željenu opciju

Leica Active Assist
 Zamislite da ste na terenu i imate problem koji vas sprečava da završite posao. Možete da pozovete lokalnu podršku ali imate problem da objasnite u čemu je tačno problem. Jednostavnim pritiskom na dugme u Leica SmartWorx Viva softveru na vašem instrumentu možete aktivirati Leica Active Assist servis i vaš inženjer tehničke podrške može bezbedno pristupiti vašem uređaju i videti isto ono što i vi vidite na ekranu. Pritiskanjem komandi umesto vas inženjer tehničke podrške će rešiti problem a vi možete nastaviti sa radom u najkraćem roku.

Leica Exchange
 Izvršite transfer podataka između terena i kancelarije uz pomoć Leica Exchange servisa. Leica Exchange servis omogućava neograničen broj razmena za neograničen broj korisnika.


myWorld prijava
Downloads
Leica obezbeđuje rešenja i sisteme za pozicioniranje, premer, mapiranje, navigaciju, metrologiju (industrijska merenja), vođenje mašina, katastar, građevinarstvo, fotogrametriju, rudarstvo i inženjerstvo, procesiranje slika za daljinsku detekciju, metrologiju, i ostale geodetske i merne aplikacije. Merni sistemi uključuju visokoprecizne GPS, total stanice, teodolite, nivelire, GIS, softvere, aero kamere, ručne merne uređaje (DISTO™ daljinomere) i 3D lasersko skeniranje.
 
Copyright © 2005 - 2015 Geokom d.o.o.