Mapa sajta | Mailing lista | Prijava na sistem
Proizvodi
Totalne stanice
GNSS/GPS sistemi
3D Laser Skeneri (HDS)
Niveliri
Teodoliti
Leica Captivate
Leica Nova
Leica Nova MS60
Leica Nova TS60
Leica Nova TS50
Softver za Leica Nova MultiStation
Leica Viva
Leica FlexLine plus
Leica Zeno GNSS/GIS rešenja
Monitoring objekata
DISTO Laserski Daljinomeri
Lokatori podzemnih instalacija
Software
Ručni GPS
Sprejevi za označavanje
Edukacioni program Leica Geosystems
Originalni pribor


HomeProizvodiLeica Nova

Leica Nova


Leica Nova objedinjuje 90 godina inovativnog razmišljanja u razvoju naprednih tehnologija. Rešenje je koje daje mogućnost da odluke donosite, ne samo brže i mudrije, već bolje i primerenije vašim projektima. Leica Nova predstavlja našu posvećenost preciznosti, pouzdanosti i fleksibilnosti. Brže, bolje, mudrije, jednostavnije, ključne su reči koje opisuju prednosti ili koristi Leica Nova instrumenata, jedinstveno rešenje koje pokriva kompletan proces, od prikupljanja i vizuelizacije podataka do odlučivanja i isporuke konačnih proizvoda.
Leica Nova je nova dimenzija u mernoj tehnologiji – donesite pravu odluku.Izaberite željenu opciju

Leica Nova MS60
 Prva svetska inteligentna MultiStanica automatski se prilagođava svakom okruženju, bez obzira na izazove.

Leica Nova TS60
 Pored dobro poznate brzine i preciznosti, Leica Nova TS60 je sada i inteligentna stanica sposobna da se prilagodi radu u bilo kakvim uslovima na radilištu. Pustite da ova nova intuitivna tehnologija odradi posao za vas.

Leica Nova TS50
 Najnovija generacija geodetske tehnologije fokusira se na centralni faktor: preciznost. Da bi ste odgovorili na svaki izazov i brzo donosili odluke, potrebna vam je nabolja preciznost i perfekcija koju današnje tehnologije mogu ponuditi. A to je upravo ono što dobijate sa Leica Nova TS50.

Softver za Leica Nova MultiStation
 Sveobuhvatno rešenje za svaki radni proces koje vam omogućava da donesete prave odluke.

Leica Viva Kontroler
 Vaša vizija: Jednostavnost na terenu Leica Viva sadrži jedinstveni portfolio terenskih kontrolera sa bežičnom konekcijom. Sa kompletnim setom jednostavnih za rad softvera vaš posao može da počne trenutno i da bude završen brže nego do sada.

Originalni pribor
 Originalni pribor unapređuje rad sa originalnim proizvodima. Projektovan da naporno radi na terenu.


Pogledajte video
Slika
Kliknite za uvećanje

Kliknite za uvećanje

Leica obezbeđuje rešenja i sisteme za pozicioniranje, premer, mapiranje, navigaciju, metrologiju (industrijska merenja), vođenje mašina, katastar, građevinarstvo, fotogrametriju, rudarstvo i inženjerstvo, procesiranje slika za daljinsku detekciju, metrologiju, i ostale geodetske i merne aplikacije. Merni sistemi uključuju visokoprecizne GPS, total stanice, teodolite, nivelire, GIS, softvere, aero kamere, ručne merne uređaje (DISTO™ daljinomere) i 3D lasersko skeniranje.
 
Copyright © 2005 - 2015 Geokom d.o.o.