Mapa sajta | Mailing lista | Prijava na sistem
Proizvodi
Totalne stanice
GNSS/GPS sistemi
3D Laser Skeneri (HDS)
Leica ScanStation P30 i P40
Leica ScanStation P15
Leica ScanStation C10
Leica ScanStation C5
HDS8810
HDS8400
Niveliri
Teodoliti
Leica Captivate
Leica Nova
Leica Viva
Leica FlexLine plus
Leica Zeno GNSS/GIS rešenja
Monitoring objekata
DISTO Laserski Daljinomeri
Lokatori podzemnih instalacija
Software
Ručni GPS
Sprejevi za označavanje
Edukacioni program Leica Geosystems
Originalni pribor


HomeProizvodi3D Laser Skeneri (HDS)Leica ScanStation P15

Leica ScanStation P15
Ulaz u svet preciznog laserskog skeniranja

NOVO! Uđite u svet preciznog laserskog skeniranja pritiskom na jedno dugme koristeći Leica ScanStation P15. Dobre performanse i veoma dobar kvalite podataka kombinovan sa jednostavnim radnim procesom čine da Leica ScanStation P15 perfektnim rešenjem za kompanie koje kreću sa skeniranjem.
Koncept upravljana skenerom jednim tasterom, daje mogućnost korisnicima da odmah krenu u snimanje izvedenog stanja objekata.

Kvalitetni podaci i brzina
Novi Leica ScanStation P15 postiže ekstremnu brzinu od milion tačaka u sekundi i donosi najveći mogući 3D kvalitet, dometa do 40m. Kao dodatna pogodnost, ovaj skener ima najbolja u klasi merenja uglova, i njihovu kompenzaciju, čineći ovaj skener perfektnim za brza i precizna merenja.

Radi i u najzahtevnijim uslovima
Vrhunska izrađen, Leica ScanStation P15 se može koristiti i u najtežim mogućim vremenskim uslovima. IP54 specifikacija, Leica ScanStation P15 radi na tempraturama od  –20° C to +50° C i omogućava 3D skeniranje kako u dnevnim tako i u noćnim uslovima.

Jednostavan za korišćenje
Leica ScanStation P15 donosi jednostavan i intuitivan korisnički interfejs. Pokrenite skeniranje jednim tasterom, koristiti čarobnjake u radu i brzo i jednostavno prikupite i proverite podatke direktno na terenu. U kombinaciji sa WLAN daljinskom kontrolom, ovim skenernom se može upravljati bilo kojim uređajem (tabletom, mobilnim telefonom...)

Vrednost za uloženi novac
Atraktivna cena, podrška, i kvalitet servisa koji donosi Leica Geosystems donosi malu cenu vlasništva i čini ovaj skener idealnim rešenjem za kompanije koje šire svoje poslovanje na lasersko skeniranje


Downloads
Leica obezbeđuje rešenja i sisteme za pozicioniranje, premer, mapiranje, navigaciju, metrologiju (industrijska merenja), vođenje mašina, katastar, građevinarstvo, fotogrametriju, rudarstvo i inženjerstvo, procesiranje slika za daljinsku detekciju, metrologiju, i ostale geodetske i merne aplikacije. Merni sistemi uključuju visokoprecizne GPS, total stanice, teodolite, nivelire, GIS, softvere, aero kamere, ručne merne uređaje (DISTO™ daljinomere) i 3D lasersko skeniranje.
 
Copyright © 2005 - 2015 Geokom d.o.o.