Mapa sajta | Mailing lista | Prijava na sistem
Proizvodi
Totalne stanice
GNSS/GPS sistemi
3D Laser Skeneri (HDS)
Leica ScanStation P30 i P40
Leica ScanStation P15
Leica ScanStation C10
Leica ScanStation C5
HDS8810
HDS8400
Niveliri
Teodoliti
Leica Captivate
Leica Nova
Leica Viva
Leica FlexLine plus
Leica Zeno GNSS/GIS rešenja
Monitoring objekata
DISTO Laserski Daljinomeri
Lokatori podzemnih instalacija
Software
Ručni GPS
Sprejevi za označavanje
Edukacioni program Leica Geosystems
Originalni pribor


HomeProizvodi3D Laser Skeneri (HDS)Leica ScanStation P30 i P40

Leica ScanStation P30 i P40
Vaše kompletno rešenje za skeniranje


ScanStation P40 najširu mogućnost izbora koja uključuje i veliki domet. Donoseći izuzetan domet, brzinu i kvalitet podataka bilo gde i bilo kada, ovaj proizvod predstavlja idealno rešenja za bilo kakve probleme koje stavljate pred 3D laserski skener.
ScanStation P30 je rešenje za širok spektar standardnih poslova skeniranja. Optimalnom mešavinom dometa i tačnosti sa neviđenom izdržljivošću predstavlja idealno kompletno rešenje za širok spektar primena.

Pravi izbor
Bilo da snimante 3D geometriju građevinkog objekta, snimate izvedene stanje velikog industrijskog kompleks, rekonstruišete mesto zločina ili generišete podatke koji će predstavljati osnovu za BIM, znate da vam je potreban precizan alat velikog dometa  – novi  ScanStation P30 i P40 laserski skeneri iz kompanije Leica Geosystems su odličan izbor, važan je i najmnji detalj.

Visoke performanse čak i u teškim uslovima
Leica ScanStations isporučuje podatke najvišeg kvaliteta kao i HDR fotografije uz ekstremno veliku brzinu skeniranja od milion tačaka u sekundi i domet od 270m. Jedinstveni domet uparen sa veoma malim šumom podataka i geodetski dvo-osni kompenzator predstavljaju osnovu za veoma detaljan 3D oblak tačaka predstavljen sa realističnom oštrinom.

Smanjeno vreme stajanja
Izuzetno izdržljivi novi laserski skeneri se mogu koristiti čak i pod najtežim vremenskim uslovima, na temperaturama od  – 20℃ do + 50℃ i zadovoljavaju  IP54 standard za zaštitu od prašine i vode.

Kompletno rešenje
Leica Geosystems nudi novi portfolio Leica ScanStation skenera kao integrisani deo kompletnog rešenja za poslove skeniranja koji čine hardver, softver, servis, obuka i podrška. Podaci sa 3D laserskog skenera se mogu procesirati softverskom paketu koji predstavlja industrijski standard za obradu oblaka tačaka , i sastoji se od Leica Cyclone stand-alone softvera, Leica CloudWorx plug-in alata za CAD sisteme i slobodno dostupnog  Leica TruView dodatka za internet pregledače.


Download
Leica obezbeđuje rešenja i sisteme za pozicioniranje, premer, mapiranje, navigaciju, metrologiju (industrijska merenja), vođenje mašina, katastar, građevinarstvo, fotogrametriju, rudarstvo i inženjerstvo, procesiranje slika za daljinsku detekciju, metrologiju, i ostale geodetske i merne aplikacije. Merni sistemi uključuju visokoprecizne GPS, total stanice, teodolite, nivelire, GIS, softvere, aero kamere, ručne merne uređaje (DISTO™ daljinomere) i 3D lasersko skeniranje.
 
Copyright © 2005 - 2015 Geokom d.o.o.