Mapa sajta | Mailing lista | Prijava na sistem
Linkovi
Leica centar korišćene opreme
http://www.leica-geosystems.com
http://www.disto.com
Korisnički magazin


HomeLinkoviLeica centar korišćene opreme

Leica centar korišćene opreme


Upoznajte Leica centar korišćene opreme.
uec.leica-geosystems.com/
Znamo da se na tržištu pojavljuju instrumenti neproverenog kvaliteta za koje se ne zna da li su u potpunosti ispravni i kakve ćete podatke dobiti mereći sa njima, u kakvom su fizičkom stanju i da li su doživeli neki teži pad ili havariju, sumnjivog porekla gde smo za par njih videli da su kradeni i slično.
Da bi smo sačuvali snagu Leica brenda i da bi oni kupci koji nisu u mogućnosti da investiraju u novu opremu bili sigurni šta kupuju i za šta će imati našu podršku, formiran je Leica centar za prodaju korišćene opreme u Barseloni.

Sada pouzdano možete putem interneta izabrati instrumente sa pratećim priborom i biti sigurni da ćete dobiti instrument koji je kompletno pregledan i servisiran i u potpuno ispravnom stanju sa garancijom od 6 meseci za sve instrumente, dok ćete za neke imati mogućnost male doplate za produženu garanciju od još 6 meseci.
Vaše je samo da poručite putem interneta a sve ostalo mi odrađujemo i isporučujemo vam opremu po cenama koje su prikazane uz instrument uvećanim za stvarne transportne i uvozne troškove.
Leica obezbeđuje rešenja i sisteme za pozicioniranje, premer, mapiranje, navigaciju, metrologiju (industrijska merenja), vođenje mašina, katastar, građevinarstvo, fotogrametriju, rudarstvo i inženjerstvo, procesiranje slika za daljinsku detekciju, metrologiju, i ostale geodetske i merne aplikacije. Merni sistemi uključuju visokoprecizne GPS, total stanice, teodolite, nivelire, GIS, softvere, aero kamere, ručne merne uređaje (DISTO™ daljinomere) i 3D lasersko skeniranje.
 
Copyright © 2005 - 2015 Geokom d.o.o.