Mapa sajta | Mailing lista | Prijava na sistem
Proizvodi
Totalne stanice
GNSS/GPS sistemi
3D Laser Skeneri (HDS)
Niveliri
Teodoliti
Leica Captivate
Leica Nova
Leica Nova MS60
Leica Nova TS60
Leica Nova TS50
Softver za Leica Nova MultiStation
Leica Viva
Leica FlexLine plus
Leica Zeno GNSS/GIS rešenja
Monitoring objekata
DISTO Laserski Daljinomeri
Lokatori podzemnih instalacija
Software
Ručni GPS
Sprejevi za označavanje
Edukacioni program Leica Geosystems
Originalni pribor


HomeProizvodiLeica NovaLeica Nova MS60

Leica Nova MS60
Prva svetska MultiStanica koja sama uči


Prva svetska inteligentna MultiStanica automatski se prilagođava svakom okruženju, bez obzira na izazove.
Da bi zadovoljili zahteve sveta koji se stalno menja i ubrzava razvoj, razvili smo prvu svetsku Multistanicu, kombinujući sve merne tehnologije u jednom superiornom instrumentu. Sada smo napravili taj instrument još pametnijim. Leica Nova MS60 MultiStation je prva svetska inteligentna MultiStanica koja se automatski i kontinualno prilagođava svakom okruženju bez obzira na okolnosti.

Skeniranje sa Leica Nova MS60 je sada još jednostavnije i omogućava trenutno kreiranje oblaka tačaka uz istovremeni prikaz merenih tačaka i 3D modela. A svi detalji se bolje i lakše vide na novom 5” ekranu.
Jedinstvene mogućnosti Leica Nova MultiStanice zaista pružaju novo iskustvo u mernim tehnologijama.

Leica Nova MS60 MultiStation takođe poseduje:

 • Vrhunski terenski softver
  Leica Nova MS60 MultiStation dolazi sa revolucionarnim Captivate softverom, pretvarajući kompleksne podatke u realistične i upotrebljive 3D modele. Sa programima jednostavnim za korišćenje i familijarnom „touch” tehnologijom, svi tipovi merenih i projektovanih podataka mogu biti prikazani u svim dimenzijama. Leica Captivate spaja instrumente i softver sa nečim malo više od jednostavnog prevlačenja prstom po ekranu bez obzira da li radite sa GNSS roverom, totalnom stanicom ili sa oba instrumenta.

 • Infinity kancelarijski softver
  Dok Leica Captivate prikuplja i modelira podatke na terenu, Leica Infinity procesira podatke u kancelariji. Besprekoran transfer podataka obezbeđuje pravovremeno izvršenje projekata. Leica Captivate i Leica Infinity funkcionišu zajedno u cilju brže i efikasnije obrade podataka i editovanja projekata.

 • Korisnička podrška na jedan klik daleko
  Putem Aktivne Korisničke Podrške globalna mreža iskusnih profesionalaca je uvek na raspolaganju da vas stručno vodi do rešenja za svaki problem. Eliminišite zastoje u radu uz superiorni tehnički servis, završite posao brže uz našu  konsultantsku podršku i izbegnite skupa vraćanja na teren koristeći online servise za slanje i preuzimanje podataka direktno sa terena. Kontrolišite vaše troškove sa nekim od Paketa Korisničke podrške koji vam daje sigurnost da ste pokriveni bilo kad i bilo gde.

 • Korisnički paketi
  Portfolio intuitivnih softvera za bilo koju primenu vam daje slobodu izbora da radite onako kako želite. Leica MultiWorx za AutoCAD, Leica Cyclone, Leica GeoMos, Leica Infinity, brojni Hexagon softverski paketi i softveri naših partnera mogu biti integrisani u vaš radni proces i tako kreirati rešenje prema vašim specifičnim potrebama. Bilo šta da izaberete uživaćete u izuzetnom iskustvu u radu sa podacima.

Downloads
Leica obezbeđuje rešenja i sisteme za pozicioniranje, premer, mapiranje, navigaciju, metrologiju (industrijska merenja), vođenje mašina, katastar, građevinarstvo, fotogrametriju, rudarstvo i inženjerstvo, procesiranje slika za daljinsku detekciju, metrologiju, i ostale geodetske i merne aplikacije. Merni sistemi uključuju visokoprecizne GPS, total stanice, teodolite, nivelire, GIS, softvere, aero kamere, ručne merne uređaje (DISTO™ daljinomere) i 3D lasersko skeniranje.
 
Copyright © 2005 - 2015 Geokom d.o.o.