Mapa sajta | Mailing lista | Prijava na sistem
Proizvodi
Totalne stanice
GNSS/GPS sistemi
3D Laser Skeneri (HDS)
Niveliri
Teodoliti
Leica Captivate
Leica Nova
Leica Nova MS60
Leica Nova TS60
Leica Nova TS50
Softver za Leica Nova MultiStation
Leica Viva
Leica FlexLine plus
Leica Zeno GNSS/GIS rešenja
Monitoring objekata
DISTO Laserski Daljinomeri
Lokatori podzemnih instalacija
Software
Ručni GPS
Sprejevi za označavanje
Edukacioni program Leica Geosystems
Originalni pribor


HomeProizvodiLeica NovaLeica Nova TS60

Leica Nova TS60
Intuitivna tehnologija za impresivno iskustvo.


Pored dobro poznate brzine i preciznosti, Leica Nova TS60 je sada i inteligentna stanica sposobna da se prilagodi radu u bilo kakvim uslovima na radilištu. Pustite da ova nova intuitivna tehnologija odradi posao za vas.
Jedina totalna stanica na svetu koja nudi izuzetnu preciznost u teškim uslovima, Leica Nova TS60 je dizajnirana za najvišu tačnost merenja dužine ispod milimetra i tačnost merenja uglova ispod sekunde. Iskusite značenje savršene preciznosti i maksimalne tačnosti sa Leica Nova TS60.

Leica Nova TS60 takođe poseduje:
 • Vrhunski terenski softver
  Leica Nova MS60 MultiStation dolazi sa revolucionarnim Captivate softverom, pretvarajući kompleksne podatke u realistične i upotrebljive 3D modele. Sa programima jednostavnim za korišćenje i familijarnom „touch” tehnologijom, svi tipovi merenih i projektovanih podataka mogu biti prikazani u svim dimenzijama. Leica Captivate spaja instrumente i softver sa nečim malo više od jednostavnog prevlačenja prstom po ekranu bez obzira da li radite sa GNSS roverom, totalnom stanicom ili sa oba instrumenta.

 • Infinity kancelarijski softver
  Dok Leica Captivate prikuplja i modelira podatke na terenu, Leica Infinity procesira podatke u kancelariji. Besprekoran transfer podataka obezbeđuje pravovremeno izvršenje projekata. Leica Captivate i Leica Infinity funkcionišu zajedno u cilju brže i efikasnije obrade podataka i editovanja projekata.

 • Korisnička podrška na jedan klik daleko
  Putem Aktivne Korisničke Podrške globalna mreža iskusnih profesionalaca je uvek na raspolaganju da vas stručno vodi do rešenja za svaki problem. Eliminišite zastoje u radu uz superiorni tehnički servis, završite posao brže uz našu  konsultantsku podršku i izbegnite skupa vraćanja na teren, koristeći online servise za slanje i preuzimanje podataka direktno sa terenu. Kontrolišite vaše troškove sa nekim od Paketa Korisničke podrške koji vam daje sigurnost da ste pokriveni bilo kad i bilo gde.

 • ATRplus
  ATRplus kao rezultat pet generacija optimizacije sistema za automatsko praćenje prizme, podiže poznate i proverene performanse automatizacije na još viši nivo. Ova superiorna tehnologija maksimizuje sposobnost totalne stanice da prati vašu prizmu, ignorišući ostala ometanja na terenu. Leica Viva TS16 sagledava okruženje, daje tačne podatke čak i teškim dinamičkim aplikacijama i nudi najbrže pronalaženje prizme nakon njenog gubitka iz vidnog polja.

Downloads
Leica obezbeđuje rešenja i sisteme za pozicioniranje, premer, mapiranje, navigaciju, metrologiju (industrijska merenja), vođenje mašina, katastar, građevinarstvo, fotogrametriju, rudarstvo i inženjerstvo, procesiranje slika za daljinsku detekciju, metrologiju, i ostale geodetske i merne aplikacije. Merni sistemi uključuju visokoprecizne GPS, total stanice, teodolite, nivelire, GIS, softvere, aero kamere, ručne merne uređaje (DISTO™ daljinomere) i 3D lasersko skeniranje.
 
Copyright © 2005 - 2015 Geokom d.o.o.