Mapa sajta | Mailing lista | Prijava na sistem
Proizvodi
Totalne stanice
GNSS/GPS sistemi
3D Laser Skeneri (HDS)
Niveliri
Teodoliti
Leica Captivate
Leica Nova
Leica Viva
Leica Viva GNSS
Leica Viva TPS
Leica Viva TS16
Leica Viva TS15
Leica Viva TS12
Leica Viva TS11
Leica SmartWorx Viva
Leica Viva Kontroler
Leica Viva GNSS & TPS
myWorld @ Leica Geosystems
Leica FlexLine plus
Leica Zeno GNSS/GIS rešenja
Monitoring objekata
DISTO Laserski Daljinomeri
Lokatori podzemnih instalacija
Software
Ručni GPS
Sprejevi za označavanje
Edukacioni program Leica Geosystems
Originalni pribor


HomeProizvodiLeica VivaLeica Viva TPSLeica Viva TS16

Leica Viva TS16
Self-learning in any application


Prva svetska inteligentna totalna stanica koja se automatski prilagođava bilo kom okruženju i pouzdano prati vašu, i samo vašu, prizmu.
Upoznajte prvu svetsku inteligentnu totalnu stanicu. Automatskim prilagođavanjem za rad, u bilo kojim uslovima na terenu, Leica Viva TS16 pouzdano prati vašu, samo vašu, prizmu. Bez obzira koliko je zahtevan projekat na kome radite i broj prepreka na terenu, ova totalna stanica prevazilazi vaša očekivanja.

Zahvaljujući integrisanoj kameri ova stanica vidi isto što i vi vidite, a sve to možete fotografisati da bi ste sačuvali i kasnije imali podatak o tačnim uslovima na radilištu.

Sa Leica Viva TS16, vi takođe dobijate:
 • Vrhunski terenski softver
  Leica Nova MS60 MultiStation dolazi sa revolucionarnim Captivate softverom, pretvarajući kompleksne podatke u realistične i upotrebljive 3D modele. Sa programima jednostavnim za korišćenje i familijarnom „touch” tehnologijom, svi tipovi merenih i projektovanih podataka mogu biti prikazani u svim dimenzijama. Leica Captivate spaja instrumente i softver sa nečim malo više od jednostavnog prevlačenja prstom po ekranu bez obzira da li radite sa GNSS roverom, totalnom stanicom ili sa oba instrumenta.
   
 • Infinity kancelarijski softver
  Dok Leica Captivate prikuplja i modelira podatke na terenu, Leica Infinity procesira podatke u kancelariji. Besprekoran transfer podataka obezbeđuje pravovremeno izvršenje projekata. Leica Captivate i Leica Infinity funkcionišu zajedno u cilju brže i efikasnije obrade podataka i editovanja projekata.
   
 • Korisnička podrška na jedan klik daleko
  Putem Aktivne Korisničke Podrške globalna mreža iskusnih profesionalaca je uvek na raspolaganju da vas stručno vodi do rešenja za svaki problem. Eliminišite zastoje u radu uz superiorni tehnički servis, završite posao brže uz našu  konsultantsku podršku i izbegnite skupa vraćanja na teren koristeći online servise za slanje i preuzimanje podataka direktno sa terenu. Kontrolišite vaše troškove sa nekim od Paketa Korisničke podrške koji vam daje sigurnost da ste pokriveni bilo kad i bilo gde.
   
 • ATRplus
  ATRplus kao rezultat pet generacija optimizacije sistema za automatsko praćenje prizme, podiže poznate i proverene performanse automatizacije na još viši nivo. Ova superiorna tehnologija maksimizuje sposobnost totalne stanice da prati vašu pizmu ignorišući ostala ometanja na terenu. Leica Viva TS16 sagledava okruženje, daje tačne podatke čak i teškim dinamičkim aplikacijama i nudi najbrže pronalaženje prizme nakon njenog gubitka iz vidnog polja.

Downloads
Leica obezbeđuje rešenja i sisteme za pozicioniranje, premer, mapiranje, navigaciju, metrologiju (industrijska merenja), vođenje mašina, katastar, građevinarstvo, fotogrametriju, rudarstvo i inženjerstvo, procesiranje slika za daljinsku detekciju, metrologiju, i ostale geodetske i merne aplikacije. Merni sistemi uključuju visokoprecizne GPS, total stanice, teodolite, nivelire, GIS, softvere, aero kamere, ručne merne uređaje (DISTO™ daljinomere) i 3D lasersko skeniranje.
 
Copyright © 2005 - 2015 Geokom d.o.o.