Mapa sajta | Mailing lista | Prijava na sistem
Proizvodi
Totalne stanice
GNSS/GPS sistemi
3D Laser Skeneri (HDS)
Niveliri
Automatski (optički) niveliri
Digitalni i Elektronski niveliri
Leica Sprinter 50
Leica Sprinter 150(M) / 250M
Leica DNA03 & DNA10
Leica LS10 & LS15
Teodoliti
Leica Captivate
Leica Nova
Leica Viva
Leica FlexLine plus
Leica Zeno GNSS/GIS rešenja
Monitoring objekata
DISTO Laserski Daljinomeri
Lokatori podzemnih instalacija
Software
Ručni GPS
Sprejevi za označavanje
Edukacioni program Leica Geosystems
Originalni pribor


HomeProizvodiNiveliriDigitalni i Elektronski niveliriLeica LS10 & LS15

Leica LS10 & LS15
Digitalni niveliri najviše tačnosti

Leica LS15 i LS10 digitalni niveliri su novo rešenje koje iskusnim profesionalcima nudi automatizovani komfor i pouzdanu tačnost nivelanja na svim projektima izgradnje puteva, pruga, mostova i drugih inženjerskih objekata. Mi vam obezbeđujemo više komfora u radu uz izuzetno pouzdane rezultate.

Za sve geodete i druge profesionalce celodnevno visoko-precizno nivelanje nije samo stresan već i izuzetno kompleksan i ponovljiv posao.

Leica LS10 i LS15 digitalni niveliri pružaju priliku da se ovi zahtevni poslovi  velikoj meri olakšaju. Automatizovane funkcije i vodeća tačnost u industriji od 0.2mm omogućavaju korisniku da lako demonstrira svoje sposobnosti i efikasno završi bilo koji projekat.

Od autofokusa do ekrana na dodir, kompletan merni proces se završava efikasnije sa LS10 i LS15 digitalnim nivelirima. Standardne greške koje prate proces nivelanja, kao što su pogrešna čitanja ili greške zapisivanja, su stvar prošlosti. Obezbeđujući najpouzdanije rezultate uz njihovu trenutnu preglednost  na displeju ovi instrumenti čine vaše svakodnevne nivelmanske poslove prijatnim iskustvom.

Mi obezbeđujemo:

  • Najvišu tačnost
  • Efikasnost u radu
  • Terensko iskustvo
  • Leica Geosystems znanje
Viziranje digitalnom kamerom Autofokus Brzo postavljanje Jednostavan transfer podataka

Iskoristite iskustvo Leica Geosystems kao izumitelja i lidera u oblasti digitalnih nivelira i nivelajte brže i sa najvišom raspoloživom tačnošću.


Downloads
Leica obezbeđuje rešenja i sisteme za pozicioniranje, premer, mapiranje, navigaciju, metrologiju (industrijska merenja), vođenje mašina, katastar, građevinarstvo, fotogrametriju, rudarstvo i inženjerstvo, procesiranje slika za daljinsku detekciju, metrologiju, i ostale geodetske i merne aplikacije. Merni sistemi uključuju visokoprecizne GPS, total stanice, teodolite, nivelire, GIS, softvere, aero kamere, ručne merne uređaje (DISTO™ daljinomere) i 3D lasersko skeniranje.
 
Copyright © 2005 - 2015 Geokom d.o.o.