Mapa sajta | Mailing lista | Prijava na sistem
Novosti & Događaji
Novosti


Novosti

Održan je tradicionalni skup "VEKOM i PRIJATELJI 2013"

8.4.2013, 11:21

Dana 28.03.2013.godine, u „Hotelu Metropol Palace” održan je tradicionalni skup „Vekom i prijatelji”, pod sloganom „Mislimo unapred”.Skup je bio najbrojniji i najuspešniji do sada, skoro 400 registrovanih gostiju pozdravio je direktor Veljko Fuštić.Stručan deo skupa bio je posvećen novostima iz Vekoma i najnovijim tehnološkim rešenjima iz Leica Geosystems.Takođe, premijerno su prikazani novi instrumenti iz Leica Geosystems. Prvi put je prezentovan novi 3D Laserski skener Leica ScanStation P20.U drugom delu skupa gosti Vekoma su prezentovali uspešnu primenu Leica Geosystems hardvera i softvera na svojim projektima.
Kao i uspešnu saradnju sa naučnim institucijama u projektima inovacije u nastavi.Skup je okončan koktelom na kojem su razmenjena iskustva i stručni saveti kolega.
Ostale novosti:
Leica obezbeđuje rešenja i sisteme za pozicioniranje, premer, mapiranje, navigaciju, metrologiju (industrijska merenja), vođenje mašina, katastar, građevinarstvo, fotogrametriju, rudarstvo i inženjerstvo, procesiranje slika za daljinsku detekciju, metrologiju, i ostale geodetske i merne aplikacije. Merni sistemi uključuju visokoprecizne GPS, total stanice, teodolite, nivelire, GIS, softvere, aero kamere, ručne merne uređaje (DISTO™ daljinomere) i 3D lasersko skeniranje.
 
Copyright © 2005 - 2015 Geokom d.o.o.